Verzending:
We streven ernaar je bestelling binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling naar je te verzenden. Artikelen die voor 16.00 uur zijn besteld en betaald worden dezelfde dag nog in behandeling genomen. 

Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zal zijn, zal dit per e-mail aan je meegedeeld worden. Je hebt de mogelijkheid om de order te annuleren ( en dan wordt het bedrag wat je reeds betaald hebt uiteraard direct terug gestort op je rekening) , of vervangende artikelen te bestellen voor het gelijke bedrag. Modesnoepjes.nl is niet verantwoordelijk voor bij Post.nl zoekgeraakte pakketten.
Modesnoepjes.nl levert voorlopig uitsluitend in Nederland.

Track & trace:


Na verzending ontvang je een track&trace nummer waarmee je zelf de zending kunt volgen via www.postnlpakketten.nl.

Verzenddagen:
Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 16.00 geplaatst worden, worden dezelfde dag afgeleverd bij Post.nl. Bestellingen na 16.00 worden de volgende dag verzonden.
Bestellingen op vrijdag na 16.00 worden maandag verzonden. 

Verzendkosten:

Verzendkosten binnen Nederland zijn GRATIS. Ruilen:
Wij hopen dat je aankoop bij je in de smaak is gevallen en dat je er veel plezier aan mag beleven.
Mocht je het product toch willen ruilen voor een andere maat of item dan verzoeken we je om contact op te nemen met info@modesnoepjes.nl of ga op onze site naar Klantenservice. - Wij willen je vragen om in de email de gewenste maat of productnaam door te geven, zodat wij deze alvast voor je kunnen reserveren. (Mits op voorraad)

Het nieuwe artikel zal kosteloos worden verzonden, nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd. 

Retourneren:
Past je aankoop niet of had je er wat anders van verwacht? Dan willen we dat graag van je weten. Zo kunnen wij onze artikelen nog beter op jouw wensen aanpassen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, dan kan je deze 8 dagen na ontvangst zonder reden of enige verplichting op eigen kosten aan ons retourneren. Laat ons per e-mail weten dat je het artikel wilt retourneren. Stuur hiervoor je mail naar info@modesnoepjes.nl of ga op onze site naar Klantenservice en vul het contactformulier in.

Let opAlleen ongewassen, ongedragen en onbeschadigde producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden om het bedrag teruggestort te krijgen op je rekening. Artikelen die in de SALES zijn gekocht, kunnen worden omgeruild voor een andere maat of artikel.

- Als wij een verkeerd of beschadigd product hebben verstuurd, is de retourzending kosteloos.
- We accepteren geen retourzendingen van goederen die niet via www.modesnoepjes.nl zijn aangekocht. 
- Wegens veiligheidsrestricties kunnen we niet meer vergoeden dan de aankoopprijs van het     artikel.
- Na ontvangst van de retourzending storten we gelijk het aankoopbedrag terug op je rekening. Het zal ongeveer 2 werkdagen duren voordat het geld weer op je rekening staat.

Wij accepteren geen geretourneerde artikelen die ten tijde van de retourzending beschadigd waren, gedragen zijn of waarvan de etiketten zijn verwijderd. Als je een bestelling ontvangt, waarbij een etiket van een artikel ontbreekt willen wij je vragen met ons contact op te nemen. 


Het staat Modesnoepjes.nl vrij om artikelen die buiten bovengenoemde termijn worden
geretoureerd, al dan niet te accepteren. 

Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen  
aanvaarden. Verpak en verzegel uw retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de 
originele verpakking. Bij retourneren van een artikel willen wij je vragen om je gegevens mee te sturen, zodat wij weten van wie het pakketje afkomstig is. Wanneer wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zullen wij contact met je opnemen. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »