Over Studio Anneloes

  • Geplaatst op

De trends van het seizoen combineren met prettige pasvormen, de beste kwaliteiten en sprekende ontwerpen. Studio Anneloes is er een kei in!

De trends van het seizoen gecombineerd met de perfecte pasvorm

De trends van het seizoen combineren met prettige pasvormen, de beste kwaliteiten en sprekende ontwerpen. Studio Anneloes is er een kei in!  Vooral de jurkjes van Studio Anneloes zijn onderscheidend en prachtig. Vanzelfsprekend is er een basiscollectie die elk seizoen een update krijgt met mooie details en de nieuwste kleuren.

 

De catwalk vertaald naar draagbare kleding

De  trendcollectie van Studio Anneloes is minstens zo interessant voor dames die precies weten wat de internationale catwalks hebben laten zien. Denk niet aan ingewikkelde stoffen of jurkjes waar je superslank voor moet zijn. Integendeel! De designers van Studio Anneloes vertalen de catwalktrends juist naar superdraagbare fashion items. Materialen zoals tricot, viscose en katoen vormen de fijne basis voor de collectie.

 

Nooit dezelfde kleding als je buurvrouw

En als je eenmaal fan bent van een bepaald model, kom dan regelmatig terug. Anneloes ontwikkelt wekelijks nieuwe kleding, dus wat je vandaag ziet in de winkel, kan best volgende week alweer weg zijn. Maar het goede nieuws is: volgende week weer kans op een prachtig jurkje van Anneloes en weinig kans dat je buurvrouw of collega hetzelfde draagt, en dat is heel wat waard vinden wij!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »